Recensies

Fermalia
Waardering: 10

12 november 2018
“Voor onze mooie dag hebben wij deze fotograaf gehad. Hij was kundig en erg meedenkend om te zorgen dat onze dag soepel verliep. Meneer Linthout heeft door vele jaren ervaring veel tips & tricks. Over ons foto album en service kan ik alleen zeggen Geweldig!!!”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel! Nog heel veel geluk samen!

B.
Waardering: 10

20 oktober 2018
“We hebben een prachtig fotoboek met vele mooie herinneringen van een geweldige dag. fijne fotograaf die luistert naar je wensen en ideeën. fijne en snelle service!!!”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling!
En veel plezier met jullie trouwalbum.

Met vriendelijke groet,

Sier Linthout

Selma Mekkering
Waardering: 10

15 oktober 2018
“Echt een top dag gehad en de foto’s zijn heel mooi geworden. Afgelopen zaterdag eindelijk ons boek opgehaald, en hij is prachtig! Ik kan onze dag nu elke dag herbeleven.”

Reactie van Foto Linthout:
Beste Selma,

Bedankt voor deze mooie recensie!
Veel plezier met jullie trouwalbum.

Vriendelijke groet,

Sier Linthout

Rob Vermeer
Waardering: 10

31 augustus 2018
“Onze ervaring met Foto Linthout is 100 % positief over alle facetten . We genieten dagelijks van het prachtige en profi gemaakte fotoboek van ons huwelijk.”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel voor de beoordeling en heel veel geluk samen!

Sabine Moonen
Waardering: 10

17 augustus 2018
“Voor onze bruiloft hebben we gekozen om de bruidsreportage te laten verzorgen door Foto Linthout. We zijn leuk ontvangen en zelfs voor twijfelaars als wij was alle begrip. De twijfel ging niet over de keuze van de fotograaf, maar over de keuze van het boek en welke reportage. Voor vragen konden we altijd terecht. Zowel telefonisch als via de mail. Al het contact verloopt prettig en gemoedelijk. Ook op de dag zelf was er die rustige, gemoedelijke, relaxte sfeer. De bruidsreportage was op een prachtige plek en de fotograaf wist precies wat voor plaatjes hij wilde schieten. Sier Linthout verstaat de kunst om (bijna) onzichtbaar aanwezig te zijn. Zowel in het Raadhuis als in de kerk hebben wij geen hinder ondervonden van de foto’s die gemaakt werden. Ook hebben we van geen van de gasten gehoord dat ze last hadden van een fotograaf die ‘ervoor’ stond. Dik in orde dus. Op de dag zelf werden op de locatie van het feest de bedankkaartjes persoonlijk afgeleverd. Na onze huwelijksreis konden we langskomen om het trouwalbum digitaal te bekijken. Ook nu konden we weer aangeven wanneer we iets op andere wijze wilde hebben. Het trouwalbum is af en is echt heel mooi geworden. Nabestellen van de foto’s gaat heel simpel via het doorgeven van de nummers en de prijs van de nabestelling is absoluut niet duur. Ik zou iedereen Foto Linthout aanraden als bruidsfotograaf.”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel voor de warme beoordeling! Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen, en heel veel geluk samen!

Raymond en Jacqueline
Waardering: 10

3 augustus 2018
“Goede nette service, bij een scherpe prijs.
Zeer flexibel, goede locatie adviezen zorgden voor een mooi reportage / fotoboek incl. de foto’s digitaal.”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor jullie goede beoordeling en graag tot ziens!

Sebastiaan & Frédérique
Waardering: 9,7

19 juli 2018
“Sier Linthout is een hele vriendelijke fotograaf die mooi werk aflevert en ook zeker qua service de extra stap zet om het bruidspaar het perfect naar wens te maken. We kijken terug naar een prachtige dag, een fijne werk-relatie met de fotograaf, mooie foto’s en een prachtig fotoboek wat ons, onze familie en vrienden deze bijzondere dag opnieuw laat beleven.
Onze trouwdag eindigden we met een ballonvaart en het was super dat we de zelfgemaakte foto’s toe mochten voegen aan het album. Tevens is het heel fijn om de foto’s ook digitaal te hebben en zo makkelijk met vrienden en familie te kunnen delen. Ten slotte is het zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. In conclusie hebben we een positieve herinnering en kunnen we Foto Linthout zeker aanraden.”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling! Het was een groot plezier jullie trouwdag te fotograferen.

Eelco en Ciska
Waardering: 10

24 januari 2018
“Geweldige fotograaf, super foto’s van een hele speciale dag. Het fotoalbum is met veel zorg in elkaar gezet en naar onze wens. We zijn erg blij met deze blijvende herinnering.”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik vond het ook een speciale en mooie dag en heb dit graag voor jullie gedaan!

Robert & Chantal van Herwaarden
Waardering: 10

28 november 2017
“Wij zijn 18 aug 2017 getrouwd en onze bruidsreportage is gemaakt door foto Linthout. Wij zijn super tevreden over het resultaat!!! We hebben een prachtig trouwalbum!”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik vond het erg leuk om jullie trouwreportage te mogen verzorgen!

Kanis
Waardering: 10

11 november 2017
“Een fijne en goede fotograaf. Let goed op de details. Fantastische foto’s.”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel!

Olaf en Deborah de Korte
Waardering: 10

16 september 2017
“Ik adviseer voor de mooiste dag van je leven een professionele fotograaf zoals Foto Linthout. Er werden in het Westerpark foto’s gemaakt, het Stadhuis van Zoetermeer en in de kerk. Het boek was mooi met diverse opmaak met hier en daar een extra illustratie (roos) of PIP (Picture In Picture) Ook als je niet veel budget hebt is er altijd een mogelijkheid. Ga langs en bespreek je wensen. Ook als er iets misgaat wordt het nooit in het nadeel van de klant opgelost! Super goede klantenservice die vaak alleen bij familiebedrijven nog te vinden is. Foto Linthout dank voor alles!”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling! ik vond het erg leuk om jullie trouwreportage te mogen verzorgen!

Noortje en Steven
Waardering: 10

26 augustus 2017
“Niets dan lof voor het werk van Sier. Hij heeft zeer kundig werk geleverd, in lijn met onze wensen maar met een blik van een absolute professional. We wilden natuurlijke foto’s, weinig geposeerd en dat is zeer goed gelukt.
Een heel mooi naslagboek geeft ons blije herinneringen van de mooiste dag van ons leven. Op de juiste plekken zijn fotos bewerkt, zodat verstoringen in de achtergrond niet de boventoon voeren.
Super!”

Reactie van Foto Linthout:
Zeer bedankt, fijn te horen dat alles goed bevallen was!