Gratis Sony LA-EA5 lensadapter twv € 299 bij inruil A-mount camera voor een E-mount!

Kort geleden heeft Sony de LA-EA5 lensadapter uitgebracht, een adapter die u in staat stelt uw Sony A-mount lenzen op de nieuwere Sony E-mount camera’s te gebruiken. De A-mount is gebaseerd op de voormalige Minolta spiegelreflexcamera’s en is door Sony vele jaren gebruikt in hun eigen spiegelreflexcamera-lijn. De huidige lijn van systeemcamera’s (zoals de Sony A6400 en Sony A7 II) gebruiken de nieuwere E-mount. Door het gebruik van de lensadapter hoeft u uw A-mount lenzen voor een nieuwe camera niet aan de kant te zetten, maar kunt u ze gewoon blijven gebruiken!

De Sony LA-EA5 lensadapter kost € 299,-. Koopt u nu echter één van deze Sony actiemodellen, dan krijgt u hier een gratis LA-EA5 lensadapter bij!

Deze actie geldt van 15 november 2020 t/m 31 maart 2021 en is van toepassing op aankopen van de Sony A6400, A6600 en elke Sony Fullframe systeemcamera. Benieuwd of u uw Sony A-mount camera bij ons kan inruilen? Neem contact op per mail (info@fotolinthout.nl) of telefoon (079 – 316 3084) of kom er mee langs!

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.