Wij zijn open!

Aangezien we in verband met Corona hierover vragen ontvangen: tot nader order zijn wij gewoon op onze vaste tijden open! U kunt als altijd terecht voor pasfoto’s, foto’s afdrukken, advies over camera’s, en al het andere dat u van ons gewend bent. Uiteraard nemen ook wij onze maatregelen om zowel u als onszelf zo veel mogelijk te beschermen.

Maandag:
Dinsdag t/m Vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
gesloten
9:00 – 18:00
9:00 – 17:00
gesloten

Ook voor het ophalen en wegbrengen van pakketjes van DPD zijn we nog steeds beschikbaar. Vergeet niet, wanneer u een pakket komt ophalen, om legitimatie mee te nemen – en wanneer u een pakket voor iemand anders ophaalt, zowel uw eigen legitimatie als die van de persoon voor wie het pakket bestemd is.

Om gehoor te geven aan het advies lichamelijk contact zo veel mogelijk te vermijden, hoeft u niet te tekenen wanneer u een pakket komt halen – in plaats daarvan noteren wij de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs (paspoort, ID kaart of rijbewijs). Vergeet deze daarom niet!

Aanvullend: in verband met het Coronavirus kunnen wij voorlopig onze Cursus Spiegelreflex niet meer houden. Wanneer dit verandert laten wij het weten!

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.