Foto’s afdrukken

Bij Foto Linthout hebben wij een zeer ruim aanbod aan afdrukmogelijkheden, van een eenvoudige 10×15 print die direct klaar is, tot grote formaten canvasdoek, van foto´s op bekers en t-shirts tot steigerhout en dibond, polystyreen, plexiglas of aluminium, zelfs in glas of kristal. Aangezien wij veel zelf in de winkel doen, is er veel mogelijk en te bespreken. Op ons vakkundig afdruklab leveren we u direct kwalitatief perfecte foto’s, en bij ons in de winkel kunnen we u uitgebreid helpen met uw gewenste afdrukken.

Sinds kort hebben wij een nieuwe foto-intake-kiosk waarmee u in een een handomdraai foto’s uit uw telefoon inlaadt en afdrukt! Van veel klanten horen we “goh, ik wist niet dat het zo makkelijk was!” dus hebben we een filmpje gemaakt waarin we het laten zien. En vergeet niet: we staan in de winkel klaar om u hierbij te helpen.

Naast afdrukken bieden wij ook vele andere fotoproducten zoals digitale fotoboeken, foto’s op stof (canvas, t-shirts), en nog veel meer. Kijk hiervoor even op onze pagina Foto-cadeaus.

Als u foto’s in de winkel besteld zijn ze direct klaar! Snel foto’s nodig? Mail ze dan naar ons met een duidelijke beschrijving van het gewenste formaat, glans/mat, en we maken het snel voor u in orde!)

Natuurlijk ontwikkelen wij ook nog steeds zelf de bekende kleinbeeldfilmpjes. U ontvangt hiervan naar wens glanzende of matte afdrukken, digitale foto’s op een CD, of beide! Nabestellingen van oude negatieven zijn ook geen probleem. Kijk hiervoor even op de pagina Ontwikkelen en afdrukken.

Foto’s direct klaar Foto’s online afdrukken Ontwikkelen en afdrukken
Retouche Canvasprints Fotolijsten