Foto’s afdrukken

*In verband met de stijgende energiekosten gaat ons afdrukapparaat in de namiddag uit en is “afdrukken direct klaar” helaas even niet meer vanzelfsprekend. Hebt u foto-afdrukken direct nodig? Geef ons van tevoren een belletje (079 – 316 3084) om wat af te spreken.

Bij Foto Linthout hebben wij een zeer ruim aanbod aan afdrukmogelijkheden, van een eenvoudige 10×15 print die direct klaar* is, tot grote formaten canvasdoek, van foto´s op bekers en t-shirts tot steigerhout en dibond, polystyreen, plexiglas of aluminium, zelfs in glas of kristal. Aangezien wij veel zelf in de winkel doen, is er veel mogelijk en te bespreken. Op ons vakkundig afdruklab leveren we u direct kwalitatief perfecte foto’s, en bij ons in de winkel kunnen we u uitgebreid helpen met uw gewenste afdrukken.

Wij hebben een handige foto-intake-kiosk waarmee u in een een handomdraai foto’s uit uw telefoon inlaadt en afdrukt! Van veel klanten horen we “goh, ik wist niet dat het zo makkelijk was!” dus hebben we een filmpje gemaakt waarin we het laten zien. En vergeet niet: we staan in de winkel klaar om u hierbij te helpen.

Naast afdrukken bieden wij ook afdrukken op andere materialen zoals hout, aluminium of plexiglas en vele andere fotoproducten zoals foto’s op canvas en t-shirts, bekers, onderzetters, en nog veel meer. Kijk hiervoor even op onze pagina Foto-cadeaus.

Als u foto’s in de winkel besteld zijn ze direct klaar*! Snel foto’s nodig? Mail ze dan naar ons met een duidelijke beschrijving van het gewenste formaat, glans/mat, en we maken het snel voor u in orde!)

Afdrukken glans/mat (direct klaar*, startkosten € 1,-):
10 x 15 cm:
11,5 x 15 cm:
13 x 18 cm:
15 x 20 cm:
20 x 30 cm:
30 x 45 cm:
€ 0,39 +100 stuks: € 0,35 +200: € 0,31
€ 0,42
€ 0,80
€ 1,10
€ 3,00
€ 8,50
Grote formaten (+/- 1 uur)
40 x 60 cm:
50 x 70 cm:
60 x 90 cm:
€ 16,50
€ 23,00
€ 31,00
* In principe kunnen we ook elke afwijkende maat afdrukken, alleen zullen hier mogelijk extra bewerkings-kosten bij komen.

Natuurlijk ontwikkelen wij ook nog steeds zelf de bekende kleinbeeldfilmpjes. U ontvangt hiervan naar wens glanzende of matte afdrukken, digitale foto’s op een CD, of beide! Nabestellingen van oude negatieven zijn ook geen probleem. Kijk hiervoor even op de pagina Ontwikkelen en afdrukken.

Foto’s direct klaar Foto’s online afdrukken Ontwikkelen en afdrukken
Retouche Canvasprints Fotolijsten