Analoge fotografie

We zien het steeds meer: fotograferen op film komt terug! Vooral voor wie alleen is opgegroeid met digitale camera’s en smartphones is het razend spannen om nu een filmpje vol te schieten en pas na het ontwikkelen te zien wat het resultaat is. Wil je je (weer) aan deze hobby wagen, dan zit je bij ons goed:

  • Wij verkopen kleinbeeldfilms (35mm) en middenformaatfilms (120) kleur en zwart-wit (C-41 ontwikkelproces) van Kodak, Fuji en Ilford. Ook wegwerpcamera’s! We verkopen ook vrijwel alle batterijen die analoge camera’s nodig hebben, niet alleen AA en AAA, maar ook bijvoorbeeld CR2, CR123A, CRP2, 2CR5 en knoopcelbatterijen.
  • Wij ontwikkelen kleinbeeldfilms en middenformaatfilms zelf in huis (C-41 ontwikkelproces). Ook APS-films kunnen we ontwikkelen (als is het resultaat hiervan meestal niet best meer). Wat ontwikkelen we niet meer? Zwart-wit film (tenzij geschikt voor C-41 ontwikkelaar, kijk hiervoor op de cassette) of diafilm.
  • Ontwikkelde film kunnen wij afdrukken en/of digitaliseren. Je ontvangt van je ontwikkelde film altijd de negatieven, maar we kunnen je foto’s direct afdrukken op glanzend of mat fotopapier, en/of ze als digitale foto’s op USB-stick opslaan of naar je toe mailen. Kijk voor meer informatie over onze analoge afdrukservice op onze pagina Ontwikkelen en Afdrukken.
  • Voor wie nog een camera nodig heeft hebben we tweedehands analoge camera’s in de aanbieding. Schoongemaakt, getest en met 3 maanden garantie! Wil je eerst uitproberen of analoog fotograferen wat voor je is, dan hebben we wegwerpcamera’s! Kijk voor een overzicht van onze tweedehands analoge/film camera’s en lenzen op onze pagina Tweedehands camera’s/lenzen.