Profielfoto CV of Social Media

Social Media is niet meer weg te denken. Niet alleen vrienden, schoolgenoten en familie, maar ook collega’s, werkgevers én toekomstige werkgevers bekijken je profielen op internet. Dan kan je echt niet meer aankomen met een selfie van je telefoon in de badkamerspiegel! Laat bij ons een leuke, representatieve foto maken voor gebruik op internet. Wij versturen hem naar uw e-mail en u krijgt er ook nog een setje van 6 afgedrukte pasfoto’s bij!

Ditzelfde geldt voor uw CV. Een sprekende foto kan uw sollicitatie een mooie boost geven – gebruik niet die chagrijnige paspoortfoto van jaren terug, maar sluit een leuke pasfoto bij! Het digitale exemplaar kunt u gemakkelijk in bijvoorbeeld een Word-document of PDF met uw CV plaatsen, en zo versturen naar toekomstige werkgevers.

De kosten van een digitale pasfoto zijn € 15,-. U krijgt hierbij ook een setje van 6 pasfoto’s afgedrukt. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Wil je helemaal goed voor de dag komen, dan is het ook mogelijk om in onze studio met professionele belichting en verschillend gekleurde achtergronden een portetfoto te laten maken. Foto’s die we hier maken zijn bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor drukwerk. Hiervoor moet wel een afspraak voor een fotoshoot gemaakt worden. Kijk voor meer informatie op de pagina Fotoshoots en Portretfoto’s.

Pasfoto’s Internationale pasfoto’s Foto CV of Social Media