Recensies

Melanie Lankhuijzen
Waardering: 10

19 oktober 2020
“In één woord: TOP!
Een kundige, vriendelijke en prettige fotograaf! Meneer Linthout heeft onze bruiloft vastgelegd en de foto’s zijn prachtig geworden. 100% aanrader”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel! Nog veel geluk samen!

Taco en Daphne
Waardering: 10

19 januari 2020
“Wij bedanken foto Linthout voor het mede mogelijk maken van onze fantastische dag. Heel fijn om dit later terug te zien in onze prachtige reportage. Goede service, fijne samenwerking. Kortom betaalbare kwaliteit!”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel voor de mooie beoordeling!

Manon
Waardering: 10

02 november 2019
“De zoektocht naar een fotograaf was lastig. Want ja, wie kunnen we vinden die op onze dag nog beschikbaar is, betaalbaar en mooie foto’s maakt?
We wilden ook het liefst iemand uit de regio, zoals alle andere leveranciers.
Tijdens het doorzoeken op deze website en op google, kwam ik bij foto Linthout uit.
We zijn langs gegaan bij de winkel om te vragen naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

We hebben in de fotozaak samen met Sier een fijn gesprek gehad. Zo fijn, dat we vergeten waren om aan het begin de datum door te geven, haha. Gelukkig had hij op onze datum nog niets staan. We hebben samen besproken wat we graag wilden en dat was allemaal mogelijk.

Tijdens de tweede afspraak hebben we nog een keer alles doorgenomen en puntjes op de i gezet. We hebben een trouwalbum uitgekozen en besproken welk bedankkaartje we wilden.

Op de trouwdag begon Sier bij de bruid haar moeder thuis. Daarna zijn we naar de fotoshoot locatie gegaan, de Binnentuin in Bleiswijk. Hier wist Sier precies welke mooie plekjes er waren en wat voor soort foto’s hij wilde maken. Sier stelde ons heel snel op ons gemak en het was zelfs erg gezellig met iedereen die er bij was. Hij had zelfs samen met de eigenaar van de binnentuin geregeld, dat we met de auto naar het land erachter konden. Nu konden we nog een aantal mooie foto’s bij het water en in het gras met de mooie auto maken. Tijdens de ceremonie en het taartmoment heeft hij nog hele mooie foto’s gemaakt. We zouden de bedankkaartjes rond 5 uur eigenlijk zelf moeten ophalen bij de winkel, maar Sier bood zelf aan ze komen te brengen. Wat een fijne service!

Na 4 weken konden we op een vrijdagavond, terwijl de winkel dicht was, de preview van het trouwalbum bekijken. Hierbij zagen we al dat het prachtige foto’s waren geworden. 2 Weken later was het trouwalbum binnen en konden we hem ophalen. Hij was heel mooi geworden. Ook de bijbestelde ouderalbums waren prachtig.

Sier heel erg bedankt voor de prachtige albums!”

Reactie van Foto Linthout:
En jullie zeer bedankt voor de warme recensie! Heel veel geluk nog samen.

Hennie en Bram Smithuis
Waardering: 10

08 oktober 2019
“Onze trouwdag was 31 augustus 2019. Deze dag is mede geslaagd door perfect genomen foto’s die uiteindelijk in ons album terecht kwamen.

Niets was teveel. Het vervoer van bloemstukken, meedenken over de meest fotogenieke momenten. Kwam ’s avonds nog “even” langs voor het aansnijden van de taart. Ondanks het feit dat het diner nogal uitliep kregen we alle tijd om het diner te beëindigen om vervolgens daadwerkelijk de taart aan te snijden.

Zelfs bij de receptie en feestavond werden nog aardig wat foto’s genomen.

We kunnen niet anders dan deze fotograaf aanraden voor een geslaagde trouwreportage.”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel voor de warme beoordeling!

Fermalia
Waardering: 10

12 november 2018
“Voor onze mooie dag hebben wij deze fotograaf gehad. Hij was kundig en erg meedenkend om te zorgen dat onze dag soepel verliep. Meneer Linthout heeft door vele jaren ervaring veel tips & tricks. Over ons foto album en service kan ik alleen zeggen Geweldig!!!”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel! Nog heel veel geluk samen!

B.
Waardering: 10

20 oktober 2018
“We hebben een prachtig fotoboek met vele mooie herinneringen van een geweldige dag. fijne fotograaf die luistert naar je wensen en ideeën. fijne en snelle service!!!”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling!
En veel plezier met jullie trouwalbum.

Met vriendelijke groet,

Sier Linthout

Selma Mekkering
Waardering: 10

15 oktober 2018
“Echt een top dag gehad en de foto’s zijn heel mooi geworden. Afgelopen zaterdag eindelijk ons boek opgehaald, en hij is prachtig! Ik kan onze dag nu elke dag herbeleven.”

Reactie van Foto Linthout:
Beste Selma,

Bedankt voor deze mooie recensie!
Veel plezier met jullie trouwalbum.

Vriendelijke groet,

Sier Linthout

Rob Vermeer
Waardering: 10

31 augustus 2018
“Onze ervaring met Foto Linthout is 100 % positief over alle facetten . We genieten dagelijks van het prachtige en profi gemaakte fotoboek van ons huwelijk.”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel voor de beoordeling en heel veel geluk samen!

Sabine Moonen
Waardering: 10

17 augustus 2018
“Voor onze bruiloft hebben we gekozen om de bruidsreportage te laten verzorgen door Foto Linthout. We zijn leuk ontvangen en zelfs voor twijfelaars als wij was alle begrip. De twijfel ging niet over de keuze van de fotograaf, maar over de keuze van het boek en welke reportage. Voor vragen konden we altijd terecht. Zowel telefonisch als via de mail. Al het contact verloopt prettig en gemoedelijk. Ook op de dag zelf was er die rustige, gemoedelijke, relaxte sfeer. De bruidsreportage was op een prachtige plek en de fotograaf wist precies wat voor plaatjes hij wilde schieten. Sier Linthout verstaat de kunst om (bijna) onzichtbaar aanwezig te zijn. Zowel in het Raadhuis als in de kerk hebben wij geen hinder ondervonden van de foto’s die gemaakt werden. Ook hebben we van geen van de gasten gehoord dat ze last hadden van een fotograaf die ‘ervoor’ stond. Dik in orde dus. Op de dag zelf werden op de locatie van het feest de bedankkaartjes persoonlijk afgeleverd. Na onze huwelijksreis konden we langskomen om het trouwalbum digitaal te bekijken. Ook nu konden we weer aangeven wanneer we iets op andere wijze wilde hebben. Het trouwalbum is af en is echt heel mooi geworden. Nabestellen van de foto’s gaat heel simpel via het doorgeven van de nummers en de prijs van de nabestelling is absoluut niet duur. Ik zou iedereen Foto Linthout aanraden als bruidsfotograaf.”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel voor de warme beoordeling! Fijn om te horen dat het zo goed is bevallen, en heel veel geluk samen!

Raymond en Jacqueline
Waardering: 10

3 augustus 2018
“Goede nette service, bij een scherpe prijs.
Zeer flexibel, goede locatie adviezen zorgden voor een mooi reportage / fotoboek incl. de foto’s digitaal.”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor jullie goede beoordeling en graag tot ziens!

Sebastiaan & Frédérique
Waardering: 9,7

19 juli 2018
“Sier Linthout is een hele vriendelijke fotograaf die mooi werk aflevert en ook zeker qua service de extra stap zet om het bruidspaar het perfect naar wens te maken. We kijken terug naar een prachtige dag, een fijne werk-relatie met de fotograaf, mooie foto’s en een prachtig fotoboek wat ons, onze familie en vrienden deze bijzondere dag opnieuw laat beleven.
Onze trouwdag eindigden we met een ballonvaart en het was super dat we de zelfgemaakte foto’s toe mochten voegen aan het album. Tevens is het heel fijn om de foto’s ook digitaal te hebben en zo makkelijk met vrienden en familie te kunnen delen. Ten slotte is het zeker een goede prijs/kwaliteit verhouding. In conclusie hebben we een positieve herinnering en kunnen we Foto Linthout zeker aanraden.”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling! Het was een groot plezier jullie trouwdag te fotograferen.

Eelco en Ciska
Waardering: 10

24 januari 2018
“Geweldige fotograaf, super foto’s van een hele speciale dag. Het fotoalbum is met veel zorg in elkaar gezet en naar onze wens. We zijn erg blij met deze blijvende herinnering.”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik vond het ook een speciale en mooie dag en heb dit graag voor jullie gedaan!

Robert & Chantal van Herwaarden
Waardering: 10

28 november 2017
“Wij zijn 18 aug 2017 getrouwd en onze bruidsreportage is gemaakt door foto Linthout. Wij zijn super tevreden over het resultaat!!! We hebben een prachtig trouwalbum!”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling. Ik vond het erg leuk om jullie trouwreportage te mogen verzorgen!

Kanis
Waardering: 10

11 november 2017
“Een fijne en goede fotograaf. Let goed op de details. Fantastische foto’s.”

Reactie van Foto Linthout:
Dank jullie wel!

Olaf en Deborah de Korte
Waardering: 10

16 september 2017
“Ik adviseer voor de mooiste dag van je leven een professionele fotograaf zoals Foto Linthout. Er werden in het Westerpark foto’s gemaakt, het Stadhuis van Zoetermeer en in de kerk. Het boek was mooi met diverse opmaak met hier en daar een extra illustratie (roos) of PIP (Picture In Picture) Ook als je niet veel budget hebt is er altijd een mogelijkheid. Ga langs en bespreek je wensen. Ook als er iets misgaat wordt het nooit in het nadeel van de klant opgelost! Super goede klantenservice die vaak alleen bij familiebedrijven nog te vinden is. Foto Linthout dank voor alles!”

Reactie van Foto Linthout:
Bedankt voor de mooie beoordeling! ik vond het erg leuk om jullie trouwreportage te mogen verzorgen!

Noortje en Steven
Waardering: 10

26 augustus 2017
“Niets dan lof voor het werk van Sier. Hij heeft zeer kundig werk geleverd, in lijn met onze wensen maar met een blik van een absolute professional. We wilden natuurlijke foto’s, weinig geposeerd en dat is zeer goed gelukt.
Een heel mooi naslagboek geeft ons blije herinneringen van de mooiste dag van ons leven. Op de juiste plekken zijn fotos bewerkt, zodat verstoringen in de achtergrond niet de boventoon voeren.
Super!”

Reactie van Foto Linthout:
Zeer bedankt, fijn te horen dat alles goed bevallen was!

Jan en Tonia de Groot
Waardering: 10


“Wij hadden eerst een andere beroepsfotograaf (een “vriend”) uit Rokkeveen gevraagd, die liet het echter op het allerlaatste moment afweten. Naar foto Linthout gegaan. Daar vonden we vrij snel wat wij graag wilden.
In een zeer vriendelijke sfeer werd ons gevraagd wat wij voor onze bruiloft voor ogen hadden. Deze vakman denkt met je mee en stelde ons situaties voor die voor ons ook van toepassing zou kunnen zijn, zoals bijv. een foto locatie in Bleiswijk en op zijn advies hebben we daar ook een afspraak kunnen maken. Een fotoalbum was gauw gekozen en deze fotograaf was de gehele dag en een gedeelte van de feestavond aanwezig. Het resultaat mag er werkelijk zijn. Geweldige foto’s in een supermooi fotoalbum.
Wij willen bij deze onze fotograaf, de heer Linthout, heel hartelijk bedanken voor dit geweldige en dierbare resultaat.
Wij raden daarom ook iedereen aan om van zijn diensten gebruik te maken. Je wordt niet teleurgesteld, een VAKMAN.
Jan en Tonia de Groot. ”
Rita
Waardering: 10

8 februari 2017
“hele fijne fotograaf heeft oog voor details en maakt prachtige fotos dankzij linthout hebben we een prachtige fotoreportage en een prachtige herinnering aan een onvergetelijke dag.”

Reactie van Foto Linthout:
Erg bedankt voor de reactie! Goed om te horen dat het een fijne ervaring was.

Manon
Waardering: 10

19 oktober 2016
“Het was ons een waar genoegen dat foto Linthout op onze bruiloft onze dag heeft vastgelegd. Hij luisterde naar onze ideeën en gaf waar nodig tips voor optimale foto’s. Wat ons zeker heeft doen stralen is een mini fotoboekje, die we direct de dag na de bruiloft kregen. Een echt voorproefje op het fotoboek. Heel handig om aan iedereen alvast te kunnen laten zien! En mee te nemen op huwelijksreis! Ook fijn om het boek digitaal te kunnen inzien, voordat hij gedrukt werd. Om evt. Nog aanpassingen naar onze wens te kunnen doen. De foto’s zijn van goede kwaliteit en de stijl van de foto’s is een tikje klassiek. Al met al: zeer tevreden klanten!”
marlies spruit
Waardering: 10

16 januari 2016
“Op 29-07-2015 zijn wij getrouwd. Het weer was erg slecht en toen de fotograaf kwam goot het. De heer Linthout had voor ons al een binnen locatie geregeld voor als het zou blijven regenen. Gelukkig was dat niet nodig en klaarde het snel op en konden we buiten foto,s maken. Hij heeft veel leuke ideeen en de foto,s zijn erg mooi geworden. Gezellige en rustige fotograaf met veel aandacht voor onze wensen. Ook het fotoboek was erg snel klaar en hij had precies zoals wij het voor ogen hadden alles opgesteld.
Mede dankzij de Heer Linthout hebben wij een prachtige dag gehad en een mooie herinnering als fotoboek.”
Jelle van Oosterom
Waardering: 10

13 januari 2016
“Foto Linthout heeft onze bruiloft perfect vastgelegd. De fotograaf is heel professioneel en tegelijkertijd heel relaxed. Alle foto’s zijn ontzettend mooi, het fotoboek is verbluffend en we hebben ook nog alle foto’s op DVD (bewerkt en onbewerkt). Bijzonder was ook dat toen de reportage er na het eten van de bruidstaart eigenlijk op zat en wij vroegen of we buiten bij de trouwlocatie nog een paar foto’s konden maken de fotograaf hier meteen enthousiast in meeging. Hij liet het niet bij 2 of 3 extra foto’s om zich snel uit de voeten te maken, maar nam er nog eens alle tijd voor en kwam actief met ideeën voor mooie foto’s. Ook de samenwerking met de mensen van onze trouwkoets (Hanemaaijer; ook een aanrader!) was perfect!
Kortom, Foto Linthout is een absolute aanrader!”
Bas en Caroline Albers
Waardering: 9

20 augustus 2015
“Foto Linthout is een erg prettige fotograaf voor bruiloften. Hij is kundig in de zin dat hij weet welke momenten belangrijk zijn om te fotograferen en waar hij op dat moment moet staan zodat hij niet continu in zicht is. Verder kent hij mooie plekken voor een fotosessie en voelden wij ons op ons gemak ondanks dat we niet gewend zijn zoveel gefotografeerd te worden. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De fotograaf is de hele dag mee geweest (van 8.00 tot 16.00) en heeft daarnaast ook een mooi fotoboek gemaakt. Ten slotte zijn alle foto’s (in RAW formaat) op enkele dvd’s meegeleverd. Samengevat een prettige fotograaf die goed laat zien wat je kunt verwachten.”
Marco en José Knulst
Waardering: 9

20 augustus 2015
“Foto Linthout is een erg prettige fotograaf voor bruiloften. Hij is kundig in de zin dat hij weet welke momenten belangrijk zijn om te fotograferen en waar hij op dat moment moet staan zodat hij niet continu in zicht is. Verder kent hij mooie plekken voor een fotosessie en voelden wij ons op ons gemak ondanks dat we niet gewend zijn zoveel gefotografeerd te worden. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De fotograaf is de hele dag mee geweest (van 8.00 tot 16.00) en heeft daarnaast ook een mooi fotoboek gemaakt. Ten slotte zijn alle foto’s (in RAW formaat) op enkele dvd’s meegeleverd. Samengevat een prettige fotograaf die goed laat zien wat je kunt verwachten.”
Reportage A Reportage B Reportage C Reportage D
Reportage Digitaal Bedankkaarten Recensies