Pasfoto’s

Voor het paspoort, rijbewijs, ID-kaart of andere officiële papieren hebt u pasfoto’s nodig die volgens Europese richtlijnen genomen zijn. Bij Foto Linthout krijgt u gegarandeerd pasfoto’s met goedkeuring*. U hoeft geen afspraak te maken – de foto’s zijn snel gemaakt en u krijgt ze direct mee. Bovendien kunnen wij op verzoek uw pasfoto naar u toe mailen voor eigen gebruik.

*Wij zijn gecertificeerd voor officiële pasfoto’s door de Stichting Nederlandse Fotovakhandel.


Rijbewijs digitaal verlengen

Moet u uw Nederlandse rijbewijs verlengen en woont u in 1 van de gemeenten die deelneemt aan de proef Digitaal aanvragen rijbewijs? Dan kunt u onder bepaalde voorwaarden de verlenging van uw rijbewijs digitaal aanvragen bij de RDW.
Bij Foto Linthout kunt u de foto laten maken om uw verlenging van het rijbewijs digitaal aan te vragen. U kunt direct bij ons terecht, zonder afspraak.

Pasfoto’s nodig voor iemand die geen mogelijkheid heeft naar de winkel te komen? Bel voor een afspraak thuis: 079 – 3163084. Als u in Zoetermeer woont, zijn de kosten € 35,- per persoon.

Pasfoto’s van baby’s? Door verscherpte regels mogen kinderen niet meer in het paspoort bijgeschreven worden en moeten ook de jongsten nu hun eigen ID-kaart of paspoort hebben. Geen zorgen, wij krijgen het voor elkaar – probeer alleen een moment te kiezen dat uw kleine wakker zal zijn!

Over pasfoto’s met/zonder bril bestaat enige onduidelijkheid. Helaas worden foto’s met bril steeds strenger beoordeeld, niet alleen op reflecties in het glas, maar zelfs minieme schaduwen die door het montuur op het gezicht geworpen worden. Zelfs met heel dunne (of randloze) monturen is dit onvermijdelijk. Daarom zien wij ons helaas gedwongen om iedereen zónder bril te fotograferen voor legitimatie.

Natuurlijk houden wij in de eerste plaats van leuke foto’s maken, en dat zijn de aan strenge regels gebonden officiële pasfoto’s niet echt meer. Daarom maken we net zo graag een setje leuke pasfoto’s van u voor eigen gebruik (bijvoorbeeld CV, of gewoon om weg te geven). En voor € 18,- hebt u zowel een set officiële én een set leuke foto’s!

Pasfoto’s die afwijken van het Europese formaat? Ook dit is geen probleem. Zorg wel dat u de voorgeschreven richtlijnen op papier bij u hebt, of neem van tevoren contact op.

Pasfoto’s Internationale pasfoto’s Foto CV of Social Media
6 Pasfoto’s: € 14,-
(2e set van dezelfde persoon halve prijs!)
Digitaal verlengen rijbewijs via de RDW: € 16,-

Wij maken van u een digitale pasfoto en uploaden deze naar de RDW samen een handtekening die u direct bij ons kunt zetten. U ontvangt na afloop een mail van de RDW om het verlengen thuis af te maken. Van ons ontvangt u een setje afgedrukte pasfoto’s als back-up.

Speciale actie:
6 officiële pasfoto’s + 6 leuke pasfoto’s:
€ 21,-
of:
6 pasfoto’s + 1x 10×15 foto: € 18,-
2 pasfoto’s 5x5cm: € 14,-
(voor India en de Verenigde Staten)
Digitale pasfoto (incl. 6 pasfoto’s afgedrukt): € 15,-

Direct naar uw mailadres verstuurd! Ideaal voor online profielen (Facebook, Twitter, LinkedIn) of digitale sollicitaties.

Pasfoto’s op locatie in Zoetermeer: € 35,- per persoon

Wilt u dat wij langs komen om de pasfoto aan huis of in een zorginstelling te maken? Bel of mail ons voor een afspraak. Woont u buiten Zoetermeer? Houd rekening met iets hogere kosten ivm reistijd.
Tel. 079 – 316 3084
Mail: info@fotolinthout.nl

Wij werken samen met Photo Card Service.

Photo Card Service (PhoCS) heeft een totaalpakket voor het maken en leveren van digitale pasfoto’s.
Met behulp van de krachtige ICT oplossing, ervaring die is opgedaan bij bedrijven uit de top 100 in Nederland en de flexibele instelling maakt PhoCS het mogelijk om een hoogwaardige digitale pasfoto te leveren.

Zo maakt PhoCS alle digitale pasfoto’s voor diverse bedrijven uit de top 200 ranking in het bedrijfsleven.
PhoCS verzorgt voor u ook de uitnodigingen en de verificatie van de personen waarvan de foto gemaakt dient te worden.
De oplossing is geschikt voor elke bedrijfstak, overheidsinstelling en sportorganisatie die een middel hanteert voor fysieke legitimatie zoals een company card, loyalty- of sportpas.

PhoCS heeft voor het maken van de digitale foto op dit moment meer dan 350 pasfotostudio’s onder contract om een landelijke dekking te kunnen garanderen. Alleen gecertificeerde vakfotografen, die in staat zijn te werken volgens de normen zoals afgegeven door het Ministerie van binnenlandse zaken, zijn aangesloten bij het PhoCS netwerk.