Foto’s online afdrukken

Wanneer u in onze winkel foto’s besteld, kunnen ze worden afgedrukt terwijl u wacht. U kunt echter ook de foto’s per mail de foto’s alvast vooruit sturen en dan drukken wij ze snel af, zodat ze klaar liggen wanneer u langs komt. Dit is ook makkelijk wanneer u foto’s van uw smartphone wilt laten afdrukken! U kunt de foto’s versturen naar info@fotolinthout.nl.

Houdt bij het versturen rekening met een paar dingen:

  • Geef in de mail het gewenste formaat aan, en of u de foto’s glanzend of mat afgedrukt wilt hebben. Foto’s die ingelijst moeten worden kunnen het beste mat afgedrukt worden, omdat glansfoto’s soms aan het glas van een lijstje gaan kleven.
  • Foto’s van smartphone zijn meestal niet geschikt voor grotere afdrukken dan 13×18 cm. Een deelvergroting van een smartphone-foto is zelden goed scherp af te drukken. Wanneer u een iPhone hebt, is het belangrijk dat u bij het verzenden van de foto’s voor “Ware Grootte” kiest, zodat de fotokwaliteit niet verminderd wordt.
  • Wanneer u een grote partij foto’s af te drukken hebt, kunt u deze het beste naar ons versturen met WeTransfer. Op deze manier kan het niet gebeuren dat de mail niet aankomt doordat de bijlage te groot is, en is het voor ons makkelijker te verwerken.
Foto’s direct klaar Foto’s online afdrukken Ontwikkelen en afdrukken
Retouche Canvasprints Fotolijsten