Tweedehands camera’s

Wanneer u een nieuwe camera aanschaft bij Foto Linthout, bieden wij de mogelijkheid om uw oude digitale spiegelreflexbody of lenzen in te ruilen tegen een bedrag aan korting. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan:

  • Wij nemen de apparatuur in om opnieuw te verkopen als tweedehands. Daarom nemen wij deze alleen in als doorverkoop realistisch is, bijvoorbeeld niet als er sprake van ernstige slijtage is of wanneer wij de apparatuur als te oud beschouwen.
  • Wij nemen alleen digitale spiegelreflexbody’s of lenzen in. Analoge camera’s en digitale compactcamera’s kunnen wij helaas niet meer doorverkopen.
  • Er kan geen sprake zijn van defecten aan de apparatuur.
  • Wij nemen alleen apparatuur in bij een nieuwe aankoop; wij kopen niet in.

Kom met uw apparatuur langs om een idee te krijgen wat u bij inruil er voor terug zou krijgen.


Op zoek naar tweedehands foto-apparatuur? Stap bij ons binnen om even te kijken wat wij hebben staan. Alle apparatuur die wij tweedehands aanbieden wordt van tevoren nagekeken en schoongemaakt, en u krijgt 3 maanden garantie op aankopen.

Een overzicht van onze huidige occasions vindt u hier op .

Wij doen ons best om de lijst van beschikbare occasions hieronder up-to-date te houden, maar soms loopt het hard en zijn sommige artikelen al weg. Op=op! Geef ons een telefoontje (079 – 316 3084) of mail (info@fotolinthout.nl) als u interesse hebt.

Camera’s

    *

Lenzen

  • Canon EF 55-200mm F4.5-5.6 II USM – lichtgewicht telelens voor spiegelreflexcamera’s – € 79,-
  • Canon EF-S 15-85mm IS USM F3.5-5.6 – Canon luxe standaardlens met sterke groothoek en langere tele – € 325,- (advertentie)

Flitsers

  • Sony HVL-F36AM voor Sony/Minolta – kantelbare flitser voor Sony/Minolta met richtgetal 36 – € 75,-
Sensor reinigen Foto recovery Reparaties
Verzekeringen Occasions en inruil
Terug naar overzicht Apparatuur