Tweedehands camera’s/lenzen

Wanneer u een nieuwe camera aanschaft bij Foto Linthout, bieden wij de mogelijkheid om uw oude digitale spiegelreflexbody / systeemcamerabody of lenzen in te ruilen tegen een bedrag aan korting. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan:

  • Wij nemen de apparatuur in om opnieuw te verkopen als tweedehands. Daarom nemen wij deze alleen in als doorverkoop realistisch is, bijvoorbeeld niet als er sprake van ernstige slijtage is of wanneer wij de apparatuur als te oud beschouwen.
  • Wij nemen alleen digitale spiegelreflex- of systeemcamerabody’s of lenzen in. Digitale compactcamera’s zijn voor ons te moeilijk door te verkopen. Analoge (film)camera’s ruilen wij niet in omdat de verkoopwaarde hiervan gering is en er vaak kostbaar onderhoud voor nodig is om ze weer verkoopbaar te maken.
  • Wanneer het een camera betreft, moet deze enigszins compleet zijn – er moet tenminste één accu en een acculader bij zitten. Overige accessoires (Nederlandse handleiding, originele doos) vergroten de waarde!
  • Er kan geen sprake zijn van defecten aan de apparatuur.
  • Wij nemen alleen apparatuur in bij een nieuwe aankoop; wij kopen niet in.

Kom met uw apparatuur langs om een idee te krijgen wat u bij inruil er voor terug zou krijgen.


Op zoek naar tweedehands foto-apparatuur? Stap bij ons binnen om even te kijken wat wij hebben staan. Alle apparatuur die wij tweedehands aanbieden wordt van tevoren nagekeken en schoongemaakt, en u krijgt 3 maanden garantie op aankopen.

Een overzicht van onze huidige occasions vindt u hier op .

Wij doen ons best om de lijst van beschikbare occasions hieronder up-to-date te houden, maar soms loopt het hard en zijn sommige artikelen al weg. Op=op! Geef ons een telefoontje (079 – 316 3084) of mail (info@fotolinthout.nl) als u interesse hebt.

Camera’s

  • Canon EOS 7D mark II + 18-55mm IS STM: Robuuste Canon spiegelreflexcamera, schiet 10 beelden per seconde op 20 Megapixel, met een snel autofocussysteem. 41110 clicks en in keurige staat. – € 599,- (naar Marktplaats advertentie)

Lenzen

  • Canon EF 300mm F4 L IS USM: Canon L telelens met mooie lichtsterkte voor portretten op afstand en prachtige natuurfoto’s – € 749,- (naar Marktplaats advertentie)
  • Carl Zeiss Batis 135mm F2.8 voor Sony E-mount: Prachtige lichtsterk tele-objectief voor Sony E-mount camera’s met APS-C of Fullframe formaat sensor – € 899,- (naar Marktplaats advertentie)

Flitsers

  • Olympus PEN FL-14 flitser zilver – Keurig compact flitsertje, geschikt voor Olympus PEN systeemcamera’s – € 49,- (naar Marktplaats advertentie)

Analoge/film camera’s en lenzen

  • Canon EOS 300 + Canon 28-80mm F3.5-5.6 – Canon spiegelreflexcamera voor film met eenvoudig te gebruiken instelwiel, met standaardkitlens – € 65,-(naar Marktplaats advertentie)
Sensor reinigen Foto recovery Reparaties
Verzekeringen Occasions en inruil
Terug naar overzicht Apparatuur