Inlijsten: dat doen we ook!

We doen bij Foto Linthout véél meer dan u misschien denkt. Onder de noemer: dat doen we ook! zetten wij af en toe even de spotlight op iets waarvoor u bij ons terecht kunt.

In onze winkel hebben wij een groot assortiment aan fotolijsten in alle soorten, maten en prijsklassen. Kom langs met uw foto’s, wij denken graag met u mee om een passende lijst te vinden, al dan niet met passepartout om uw foto mooi tot zijn recht te laten komen. Hebt u een foto met een ongewone, of moeilijk te vinden maat? Geen probleem. Het gros van ons assortiment is precies op maat te bestellen, en dit hoeft helemaal niet duur te zijn.

In onze winkel hebben we meer dan 150 verschillende lijstprofielen die u gemakkelijk van de muur kunt plukken om te kijken hoe het combineert met uw foto, tekening, schilderij, poster, canvasprint of nog anders! Ook hebben we meer dan 180 verschillende kleuren passepartout-hoekjes om uw lijst helemaal compleet te maken. Uiteraard staan we klaar om u hier bij te adviseren en mee te denken.

Voor de meeste lijsten hebt u de keuze uit 3 verschillende soorten glas; standaard spiegelend, ontspiegeld, of hoogwaardig “Image Clear” museumkwaliteit glas. Image Clear glas laat 99% van het zichtbare licht door, waardoor het bijna lijkt of er helemaal geen glas in de lijst zit, maar blokkeert tegelijkertijd 70% van het UV licht, om uw foto of print tegen verkleuring te beschermen.

Wij lijsten zelf uw foto’s vakkundig in. Met onze lijstsystemen en plakmethodes is het altijd mogelijk om in de toekomst in dezelfde lijst weer eens een andere foto te plaatsen. Om te verzekeren dat uw foto ook in de toekomst mooi glad en strak in de lijst blijft zitten, raden wij aan om de wat grotere foto’s te laten opplakken op 1,5mm dik karton, of wanneer u de foto niet inlijst, 5mm dik foam (verkrijgbaar in zwart of wit). U vindt de prijzen op onze pagina Lijsten en Wanddecoratie.

Op zoek naar iets anders dan een gewone fotoprint? Wij maken ook Canvasprints, en verzorgen afdrukken op hout, aluminium, dibond, plexiglas, forex, en polystyreen. Of zoekt u juist iets kleiners, kijk dan bij Foto’s in kristal/glas.

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.