Introductiekorting Nikon Z fc-systeemcamera in retrostijl!

Nikon heeft de Nikon Z fc DX-formaat systeemcamera aangekondigd, een camera die qua buitenkant geïnspireerd is door de iconische Nikon FM2 SLR-camera die in 1982 werd uitgebracht, maar qua binnenkant voorzien van uitgebreide opties en nieuwe techniek. Zo heeft hij 20 creatieve Picture Control opties die het beeld een unieke stijl geven, oogdetectie AF en dierdetectie AF bij zowel foto’s maken als video’s filmen, een volledig kantelbaar LCD scherm met touchscreen, Slow Motion video, en verbeterde verbindingsmogelijkheden met de Snapbridge versie 2.8 app.

Om de introductie van deze nieuwe Nikon Z DX camera te vieren ontvang je nu tijdelijk € 100,- kassakorting op de aanschaf! Deze aanbieding geldt t/m 30 september 2021.

De Nikon Z fc is verkrijgbaar als body, als kit met de Nikkor Z DX 16-50mm f/3.5-6.3 VR Silver Edition (een speciaal op de stijl van de camera gebaseerde versie van deze lens), als dubbelkit met de 16-50mm Silver Edition én de Nikkor Z DX 50-250mm f/4.5-6.3 VR, of in combinatie met de exclusieve nieuwe Nikkor Z 28mm f/2.8 SE (tevens in klassieke Nikon-stijl).

De verwachte verkoopstart voor de Nikon Z fc is eind juli 2021.

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.