Nieuw: de Panasonic DC-TZ95D!

Panasonic DC-TZ95D – € 449,-
Panasonics nieuwste uitvoering van hun populaire Travel Zoom camera’s is de TZ95D. Een zakformaat camera die desondanks 30x optische zoom biedt, met 5-assige beeldstabilisatie voor optimaal scherpe foto’s. Zowel de digitale zoeker als het kantelbare beeldscherm (met touchscreen) achterop hebben een nog hogere resolutie gekregen ten opzichte van de voorgangers, zodat u altijd helder, briljant beeld hebt. Ondanks zijn kleine formaat zit de camera boordevol leuke en handige opties, zoals 4K Photo Burst voor razendsnel fotograferen, Post Focus met Focus Stacking voor de beste macrofoto’s, Panorama voor prachtige lange overzichtsfoto’s, en Sequence Compositing (Serie Samenstelling) om een snelle beweging kunstzinnig vast te leggen in één foto met meerdere figuren erin. De TZ95D is een hele uitgebreide trukendoos, maar vooral gewoon één van de beste compactcamera’s voor zowel thuis als op reis.

Een paar van zijn sterke punten:


  • Supersnelle autofocus door Depth From Defocus techniek zorgt dat u geen moment hoeft te missen.

  • Zoom Compose Assist laat u vlug uitzoomen met één druk op de knop om uw fotokader opnieuw te bepalen.

  • Maak foto’s in RAW-formaat en bewerkt ze direct in de camera.

  • Focus Stacking met gebruik van de Post Focus functie – u maakt direct een serie opnames met verschillende focus-afstanden en combineert meerdere opnames tot één foto met alleen scherpte waar u die wilt.

  • 4K Photo Sequence Composition: met de 4K Photo Burst stand legt u een vluchtig moment vast in één druk op de knop, en met Sequence Composition combineert u meerdere beelden uit die opname tot één creatieve foto.

  • 5-Assige beeldstabilisatie compenseert optimaal voor kleine trillingen en bewegingen die onscherpe foto’s kunnen veroorzaken.

  • Leg high-speed video’s vast op Full HD kwaliteit met 120 beelden per seconde, om het vervolgens in slow motion terug te spelen.

  • Dankzij de ingebouwde wifi en bluetooth verbinding koppel je de camera aan een smartphone of tablet met de gratis Panasonic Image App.

Waarom kiezen voor de TZ95D? U wilt een zakformaat camera met genoeg (stabiele) zoom om er ook een leuke vakantiecamera aan te hebben. U zoekt veel creatieve opties in een camera, óf u zoekt juist een slimme camera die u zonder moeite kunt bedienen.

Nu direct bij ons verkrijgbaar!

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.