Nieuwe ronde cursussen!

Het nieuwe jaar is begonnen, en nu de drukte van de feestdagen achter ons liggen gaat er weer een nieuwe ronde van onze eenavonds-fotocursus van start!

Hoe geef ik me op?
Bel ons ( 079 – 316 30 84 ) of mail ons (info@fotolinthout.nl) om u op te geven. Vermeld hierbij uw naam, telefoonnummer, model camera, en of er bepaalde avonden zijn die u niet goed uit komen. Vervolgens plannen wij een aantal cursusavonden in en nemen contact met u op om te overleggen of die voor u uitkomen.

Wat kan ik er van leren?
Onze cursusavond is natuurlijk ideaal voor iemand die net begint met fotograferen met spiegelreflex, maar ook als u al jaren een camera hebt kan het heel nuttig zijn! Op de cursusavond lopen we in klein groepsverband eens rustig door wat alle handmatige instellingen doen en hoe u hiermee betere resultaten kunt halen. Vervolgens wordt dit meteen in de praktijk gebracht met wat oefeningen in onze studio.

Wat zijn de kosten?
De cursus kost € 45,-. Wanneer uw camera bij ons gekocht hebt kost het slechts € 29,-! Ook leuk is om deze cursus iemand kado te doen. Neem contact met ons op of kom langs voor een kadobon.

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.