Perfect voor de vloggers: Nikon Z30 vlogger kit!

De Nikon Z30 vlogger kit bevat alles wat de startende of gevorderde vlogger nodig heeft om aan de slag te gaan. Een SmallRig tafelstatief die ook als handgreep te gebruiken is met los te gebruiken afstandsbediening, SmallRig windmof om hinderlijke geluiden uit de ingebouwde microfoon te weren, én natuurlijk de Nikon Z30 met Z 16-50mm lens zelf!

Nikon Z30
Het ontwerp van de Nikon Z30 is gebaseerd op de eerdere Nikon Z50, maar geoptimaliseerd voor filmen. Zo heeft hij een grotere video-opnameknop, een volledig kantelbaar (touch)scherm zodat je ook voor de camera je beeld kan bepalen, integratie met webconference-apps, geïntegreerde microfoon én mogelijkheid tot aansluiten van een externe microfoon, e-VR beeldstabilisatie, eye-autofocus, en autofocus ontwikkeld met gebruik voor produkt-presentatie.

De camera maakt uiteraard ook prachtige foto’s op 20 Megapixel met zijn APS-C formaat CMOS sensor. Filmen doet hij in 4K UHD kwaliteit met 30fps, maar u kunt op 120fps in Full HD filmen voor prachtige slow-motion opnames. Door de grote sensor maakt u ook bij mindere lichtomstandigheden prachtige video-opnames, tot ruim 2 uur achter elkaar. De camera kan ook stroomvoeding via zijn USB-C poort krijgen om langer door te werken.

De Nikon Z30 vlogger kit (Nikon Z30 + Z 16-50mm DX lens, Nikon ML-L7 afstandsbediening, SmallRig Windmof, Smallrig statief) is nu verkrijgbaar en kost € 999,-.

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.