Product Spotlight: Nikon Z50, Nikon Z5, Panasonic FZ82

Nikon Z50
De Nikon Z50 is de toekomst voor de hobbyfotograaf, amateur of starter in het serieus fotograferen. Ondanks zijn compacte formaat is deze systeemcamera voorzien van een grote APS-C sensor, waarmee u fotografeert op 21 Megapixel met 11 beelden per seconde, of filmt in 4K Ultra HD kwaliteit, ook in gering licht! Fotograferen kan op volledige automaat, met voorkeuze-instellingen en leuke ingebouwde effect filters, of met volledig handmatige instellingen! Met het kantelbare beeldscherm schiet u foto’s uit elke hoek, en met de ingebouwde Wifi & Bluetooth deelt u uw mooiste foto’s direct met het thuisfront!

Waarom kiezen voor de Z50? U zoekt een camera die meer doet dan automatisch klikken, met zichtbaar betere kwaliteit dan een smartphone of compactcamera. U wilt de optie om gebruik te maken van verschillende lenzen, en u zoekt een camera die klein en licht is zonder op kwaliteit in te leveren!

Nikon Z50 + 16-50mm: € 1159,-
Nikon Z50 + 16-50mm + 50-250mm dubbelkit: € 1399,-

Nikon Z5
Wil je je eerste stap in het Fullframe fotograferen doen, dan is er de Nikon Z5. Deze camera gebruikt een grote Fullframe 24 Megapixel CMOS sensor, met 5-assige beeldstabilisatie, en een geavanceerd hybride autofocussysteem met prioriteit voor gezichten en ogen van zowel mensen als dieren. Je kan gebruik maken van het kantelbare 3,2 inch touchscreen achterop, of de heldere zoeker met 3,6M dots resolutie. Filmen kan uiteraard ook, in 4K Ultra HD kwaliteit of Full HD. De krachtige ingebouwde EXPEED 6 processor geeft de camera de benodigde rekenkracht om 4,5 beelden per seconde vast te leggen, met gebruik van het nauwkeurige 273-punts autofocussysteem. Het dubbele SD-kaartslot laat je gemakkelijk backups maken van uw foto’s, of onderscheid maken tussen JPG en RAW foto’s, of foto’s en video’s.

Waarom kiezen voor de Z5? U wilt een stap omhoog in fotokwaliteit en zoekt de fotokwaliteit van professionals. U wilt zuivere, haarscherpe beelden, mooie foto’s zonder flits, prachtige portretten, en als het even kan, een zo licht en klein mogelijk toestel.

Nikon Z5 + 24-50mm: € 1869,-* t/m 18-7-2022 na € 100,- kassakorting € 1769,-!
Leverbaar uit voorraad!

Panasonic DC-FZ82
Wie lekker de natuur in wil trekken met een camera met één vaste lens waar alles mee kan, kiest voor de Panasonic FZ82. Deze extreem lichte superzoomcamera heeft een lens met maar liefst 60x optische zoom mét 5-assige beeldstabilisatie. Hiermee legt u zowel prachtige wijde landschappen vast als schuwe dieren aan de horizon! De camera is voorzien van zowel een 3 inch LCD-scherm als een digitale zoeker. De lens reikt van 20mm groothoek helemaal tot 1200mm tele en begint op een mooie 2.8 lichtsterkte. De soepele 5-assige beeldstabilisatie zorgt er niet alleen voor dat uw foto’s zo scherp mogelijk uit de bus komen, maar ook dat het makkelijk wordt om beweeglijke onderwerpen als vliegende vogels te volgen, en dat uw 4K videofilms mooie vloeiend overkomen.

Waarom kiezen voor de FZ82? U wilt een camera die erg gemakkelijk in het gebruik is, lekker licht, en bijzonder lange afstanden kan overbruggen om mooie natuurfoto’s te maken. En nog voordelig ook…

Panasonic DC-FZ82: € 379,-

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.