Samsung NX20 blijvend in prijs verlaagd!

De Samsung NX20, één van Samsungs mooiste systeemcamera’s, is nu blijvend in prijs verlaagd naar € 499,- ! De Samsung NX20 werd al eerder dit jaar bekroond met een felbegeerde EISA award (een prijs uitgereikt door een jury van 50 journalisten van consumentenelektronica magazines). Deze systeemcamera kan zich qua kwaliteit makkelijk meten met de bekende spiegelreflexcamera’s, maar is door het ontbreken van het spiegelreflexsysteem veel compacter dan zijn grote broers. Belangrijke kenmerken zijn de 20,3 Megapixel CMOS sensor die bijzonder lichtgevoelig is, een kantelbaar 3 inch LED-scherm dat uit alle hoeken en zelfs in de volle zon afleesbaar blijft, razendsnel fotograferen op sluitertijden tot 1/8000 seconde, een digitale zoeker, Full HD video, en uiteraard: Samsungs SMART Wifi functies!

Met SMART Wifi kunt u direct vanaf de camera foto’s mailen, draadloos foto’s overbrengen op smartphone of tablet (ongeacht of dit Samsung, Apple of een ander merk is!), of in de cloud veilig opslaan op internet om vervolgens thuis weer in volle kwaliteit te downloaden.

De Samsung NX20 is ondanks zijn vele functies voor zowel beginners als gevorderden interessant. Hij combineert fotograferen op de volle automaat met razendsnel kleine instellingen veranderen via de i-Function lenzen.

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.