APS-films digitaliseren: dat doen we ook!

We doen bij Foto Linthout véél meer dan u misschien denkt. Onder de noemer: dat doen we ook! zetten wij af en toe even de spotlight op iets waarvoor u bij ons terecht kunt.

APS-film (Advanced Photo System) werd geïntroduceerd in 1996, maar heeft door de opkomst van digitale camera’s geen lang bestaan gehad. In tegenstelling tot kleinbeeldfilm van 35mm is APS-film 24mm formaat, wordt de film na ontwikkelen teruggestopt in de plastic cassette, en kunnen foto’s gemaakt worden in H (High Definition, 16:9 verhouding), C (Classic, 3:2 verhouding) en P (Panorama, 3:1 verhouding).

Wij kunnen deze films nog ontwikkelen en er van afdrukken, maar veel mensen hebben ontwikkelde APS-rolletjes liggen die zij graag gedigitaliseerd zien. Hier kunnen wij voor zorgen! Voor € 5,- per film scannen wij de foto’s in op genoeg kwaliteit om hier zelfs nog A3 formaat afdrukken van te maken. Het resultaat branden wij op CD/DVD, of zetten wij op een USB-stick of harde schijf als u deze er bij aanlevert; uiteraard hebben we USB-sticks ook gewoon te koop in de winkel.

Hebt u geen gelegenheid om de films langs te brengen? Neem per e-mail (info@fotolinthout.nl) contact op om de films op te sturen en retour weer van ons te ontvangen.

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.