(Smal)films en videobanden digitaliseren: dat doen we ook!

We doen bij Foto Linthout véél meer dan u misschien denkt. Onder de noemer: dat doen we ook! zetten wij af en toe even de spotlight op iets waarvoor u bij ons terecht kunt.

Op heel wat zolderkamers liggen nog filmspoelen en videobanden met bruiloften, geboortes, jeugdopnames en familiefilms, waarvan u altijd denkt “daar moet ik ooit eens wat mee doen.” Het gevaar is dat de kwaliteit van deze films langzaam achteruit gaat, tot ze op een dag niet meer afspeelbaar zullen zijn. En het is zo leuk om die beelden weer eens terug te zien! Wij kunnen de films digitaliseren en opslaan op een USB-stick, harde schijf of gewoon op een afspeelbare DVD.

Zelf in huis digitaliseren wij: VHS banden, VHC-C, SVHS, Video 8, Hi 8, Digital 8, en MiniDV. Banden in NTSC of SECAM formaat, of Betamax, V2000 of andere formaten, kunnen wij ook omzetten, alleen staat hier een andere levertijd en prijs op. Kijk voor een prijsoverzicht op de pagina (Smal)Films, Dia’s en Negatieven.

Smalfilms (8mm, Super 8, Dubbel 8, etc.) worden omgezet door de Transfer Shop, die de film beeld voor beeld inscannen op HD kwaliteit en een prachtig eindprodukt afleveren. Denk er maar eens aan dat u de film vroeger alleen op een scherm geprojecteerd hebt gezien – de digitale versie ziet u scherper en helderder dan ooit! Let op: per 13 maart 2020 hebben wij hiervoor nieuwe prijzen! Kijk ook hiervoor op de pagina (Smal)Films, Dia’s en Negatieven. Met de handige Smalfilmmeter (print uit op A4) bepaalt u gemakkelijk hoe lang uw spoelfilms zijn en wat het u kost deze te digitaliseren!

Hiernaast digitaliseren wij ook andere formaten zoals 9,5mm en 16mm film, geluidsdragers zoals cassettebandjes, bandrecorder spoelen en LP’s, en natuurlijk alle soorten negatieven en dia’s!

Dit bericht is geplaatst in Website. Bookmark de permalink.